Beoordelingen van De Nieuwe Chinese Muur Rotterdam

Recente recensies

5.0
Anthony Fitzpatrick
vandaag
M vd Meer
gisteren

Perfecte bezorging en heerlijk eten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam Scholte
15 mei 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aad Moree
15 mei 2022

Perfect op tijd en heerlijke smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny Albers
15 mei 2022

Ik persoonlijk vond de babi ketjap vroeger beter. De saus was waterig Volgende keer beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Plas
15 mei 2022
Jan wennekes
14 mei 2022
M.Ooijens
13 mei 2022
Selina
11 mei 2022

Eten was top goed warm . Bezorging ook top snel en gezellige bezorgster

Hordijk
11 mei 2022

Erg snel en ruim voldoende en smakelijk.

Brigid
11 mei 2022

Lekker eten van goede kwaliteit en met vriendelijke bezorging - uitstekend!

Cw pieterson
9 mei 2022

Heerlijk gegeten precies op tijd

Martin Heins
8 mei 2022

Rundvlees was redelijk taai. Was ook minder dan verwacht voor 2 personen. De rest was uitstekend.

Suzanne van Leeuwen
8 mei 2022

Het eten was zeer flauw, met een rare smaak. Net alsof het aangebrand is. En zowel mijn man als ik zijn nu allebei ziek. Denk aan misselijkheid enzo. Dit is de tweede keer in een aantal weken tijd dat het eten slecht was. En we zullen niet snel meer bij u bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 mei 2022

Zoals altijd hartstikke lekker.

Martijn Miedema
2 mei 2022

Heel erg goed. Komen snel weer terug!

Sylvia Vasseur
2 mei 2022

Het eten was te zoutig, verder was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 mei 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorging.

Anouk
1 mei 2022

Snelle bezorging (20-30 minuten), goed op temperatuur, lekker krokante babi pangang en ook fijn dat de bakjes rechtop waren gehouden waardoor er geen sausjes in elkaar gelopen waren. Tweede keer dat we besteld hebben en er komt zeker een 3e!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk Breedveld
1 mei 2022

We hebben weer genoten! Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Marlene Dekarz
1 mei 2022
Salomon
1 mei 2022
Ria Bastings v.Veghel
30 april 2022

Het smaakte goed ......maar was niet warm genoeg.

Janny
28 april 2022

Geb banaan was keihard gebakken en alles zat onder de saus en eten was weer eens koud . Na aantal keer gebeurd denk niet meer dat ik ga bestellen

Eveline
28 april 2022
Van den berg
27 april 2022

Het eten was een kwartier eerder dan de opgegeven tijd, dat was wel fijn. Eten was goed warm. Alleen de gebakken banaan vond ik deze keer niet lekker, ze waren veel te hard gebakken en bijna niet te snijden. Ik heb ze niet gegeten en weggegooid,wat ik jammer vond en jammer van het geld. Normaal zijn ze wel lekker, dit was mijn enige minpuntje van de bestell8ng.

M.Dannijs
27 april 2022

Erg lekker snel geholpen

Maarten
26 april 2022

2x rijsttafel besteld maar voor me gevoel veel minder gekregen dan voorheen. Heel eerlijk ga ik volgende keer toch maar voor iets minder en beter. Sushi ofzo

Leo
26 april 2022

Zoals altijd, prima eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
25 april 2022
Daan
24 april 2022

Bezorging was 3 kwartier te laat. Nu kan het natuurlijk voorkomen dat het druk is, maar biedt dan de betreffende bezorgingstijd niet aan op de website of meldt op tijd dat de bezorging uitloopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
24 april 2022

Nasi was lauw , kip droog , wachttijd te lang 1 uur en 20 minuten woon 2 min van restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
24 april 2022
Irene
23 april 2022
Trotsenburg
23 april 2022

Het eten was niet warm . We hadden het voor 19.20 uur besteld en het kwam bijna een kwartier later, vinden dat niet zo erg, maar wel dat het eten niet warm is.

Gijs
22 april 2022

Heerlijk eten, veel, vers, warm, bakken goed gevuld en met name de menu’s tegen een hele redelijke prijs

Hans Westerwoudt
21 april 2022

Zo als gewoon ruim op tijd en weer lekker

Sin
20 april 2022

Het eten was een beetje laf van smaak. Bezorging gewoon weg slecht. Meer dan een uur op het eten moeten wachten en dat op een woensdagavond. Bel je op dan krijg je een standaard antwoord, binnen 2 minuten bij u, werden er 12. Nog niet eens excuses. Eens maar nooit meer.

Thea en jan
18 april 2022

Heerlijk gegeten alles was goed warm smakelijk en goede porties. En precies op de afgesproken tijd bezorgt

Jan ter haar
17 april 2022
Nel van der vegt
17 april 2022

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke bruin
17 april 2022

Er zaten harde stukjes babi pangang, in was niet zo fijn

Anthony Fitzpatrick
16 april 2022
Jh wennekes
16 april 2022
C. van Euitenburg
15 april 2022
Angelique maissan
14 april 2022

ALTIJD HEERLIJK EN LIEVE MENSEN

J van den Berg
13 april 2022

Snelle levering

Anouk
12 april 2022

Ruime porties en babi pangang was lekker krokant. Zeer vriendelijke bezorger en netjes op tijd.

Sabrina
11 april 2022

Het eten is normaal van goede kwaliteit. Helaas zater er deze keer zilveren dingen in saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RJ
11 april 2022

20 minuten na de aangegeven bezorgtijd van 20.00 uur toch maar even gebeld om te horen te krijgen dat er een computer storing was. Des te meer was ik verbaasd om te zien dat om 20.35 uur, bij het in ontvangst nemen van de bestelling, dat onze bon om 19.07 uitgedraaid was? Afgezien daarvan was het eten, met name de ajam pangang nauwelijks warm, duidelijk te kort gebakken en vet. Ik zou zeggen als het fout gaat, zeg het gewoon maar lever kwaliteit…. Ik ben anders van jullie gewend, maar op deze manier was dit de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
10 april 2022

Lange levertijd. Opgegeven 40 minuten werden 75 minuten. Eten was lekker met heerlijke verse warme Emping.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Hoek
10 april 2022

Meer dan een uur te laat, niemand neemt de moeite om te informeren. Heel slecht. En bij levering geen woord van excuses of een tegemoetkoming, totaal niets. Geen service. Het eten was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Meri
10 april 2022

Het eten viel deze keer echt tegen. Het varkenvlees was te droog, als papier. Verder heb ik gewokte groente besteld en wij hebben een vol bak gebakken (ver te vettig) paksoi gekregen.

mirjam
8 april 2022
Alex
8 april 2022
Eve
8 april 2022

Snelle bezorging en heerlijk (warm) eten

Ingrid Wener
7 april 2022

T was heerlijk alleen jammer dat t bakje zuur, de kroepoek en de kokos met nootjes er niet bij zaten. Hoort wel bij een rijsttafel. Helaas!

Van Eeuwen
7 april 2022

Kipgerecht heerlijk, MIHOEN, smakeloos, geen €2 extra waard

Boorsma
7 april 2022
Hooghuis
5 april 2022

Gevraagd om bami zonder prei…zat gewoon prei in. De babi pangang spek was bremzout, deze was eigenlijk oneetbaar en ik ben echt een zoute eter..maar dit was echt niet lekker dus weg kunnen gooien helaas.

B
5 april 2022

Altijd lekker! Constante kwaliteit.

Bianca Edelschaap
4 april 2022

Het eten was dit keer aan de koude kant. Dit zijn wij niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AAA-ROB VAN DAM
3 april 2022

Prima nog nooit zo snel gehad Helaas geen sambal bij! Verder top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

siemons
3 april 2022

20 min eerder dan gemeld, lekker snel! goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

trudyknoops
3 april 2022

Ik heb voor de zoveelste keer iets gekregen waardoor ik zeg wat een troep, dit was de laatste keer ,,hoop geld kwijt en eten in de prullenbak.

A van Someren
3 april 2022
Marten Jansen
2 april 2022

De bami was koud na een ritje van 5 minuten, sommige stukken vlees waren erg zout en andere verbrand Kortom een tegenvaller. De keer hier voor was ook niet geweldig. Ben dus even klaar met de nieuwe Chinese muur

Ans van de Scheur
1 april 2022
Karin van Nievelt
1 april 2022
Ralph van Bekkum
30 maart 2022

Niet zoals we gewend zijn, overvolle bakjes hele tas zat onder saus. Smaken vielen ditmaal erg tegen. We blijven zeker bestellen! Maar wilden wel laten weten dat het normaal veel beter is.

Jan
29 maart 2022

Kwaliteit was weer prima en de bezorging snel en vriendelijk

Daan
29 maart 2022

Heerlijk

den Haan
28 maart 2022
Mick van Atten
27 maart 2022

Kwaliteit zoals gewoonlijk geweldig maar de mini loempia’s zaten er niet bij

Bram
27 maart 2022
J ter haar
27 maart 2022
rui
24 maart 2022
Melissa
23 maart 2022

Jammer genoeg heeft het niet gesmaakt! Het gerecht is eerder door ons besteld, maar vandaag was het gerecht (nr. 33) niet naar behoren. Het had een hele nare smaak. Alsof het eten niet vers was/is. We konden er niet van genieten.

Raymond
21 maart 2022
Hans
21 maart 2022

Op tijd bezorgd , vriendelijke bezorging en `alles nog goed warm`. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
21 maart 2022

Snel ontvangen en weer lekker als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaap
21 maart 2022

Het eten was prima, alleen konden wij bij de bestelling niet de eerder verstrekte code invullen, dus liepen onze korting van 5 euro mis! Nooit bericht gehad, dat je deze code binnen een bepaalde tijd op zou moeten maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Hopman
20 maart 2022

Eten was zoals gebruikelijk prima van kwaliteit en warm genoeg, echter als ik online bestel en aangeef om 18.20 uur de bestelling te willen ophalen, en de bestelling pas om 18.42 klaar is ben ik hier niet blij mee, helaas.

Van Rosmalen
20 maart 2022

Menu de Chineese muur bami alleen de babi pangang was aangebrand. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kramer
20 maart 2022

Saté babi was heel erg hard/half rauw.. Rest van het eten ouderwets prima!

Lex Visser
20 maart 2022

De b ezorging was weer keurig op tijd en het eten was ook weer voortreffelijk.

Guido S
19 maart 2022

Toppers

Merel
19 maart 2022
Sia
18 maart 2022

Heerlijk als altijd

Bas
18 maart 2022

Ik vind de bezorging heel slecht, als je nu zelf moet bellen van komen jullie nog,eten was matig,bestel je de Chineese muur menu staat er kroepoek bij wat krijg je een zakje met een stukje van nog geen 10 bij 10 belachelijk. Hier bestel ik nooit meer

Anthony Fitzpatrick
17 maart 2022
Ray
15 maart 2022

Als altijd weer helemaal top!

De Jonge
14 maart 2022
De Wit
14 maart 2022

N.v.t

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin van Nievelt
11 maart 2022

Smakelijk,gelukkig warmer dan de vorige keer, op tijd bezorgd.

A van de velde
11 maart 2022

Geen alles super vooral zo doorgaan

Hans Westerwoudt
9 maart 2022

Zoals altijd lekker en op tijd

Alex
7 maart 2022

5 sterren.

Wil Hoogerbrugge
6 maart 2022

Goede service en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krijn de Jonge
6 maart 2022

Het eten was lekker en de porties waren groot. De mini loempia’s hadden weinig smaak. Het eten werd bezorgd door een vriendelijke meneer, het was alleen wel al een beetje afgekoeld.

Marko
5 maart 2022
Eve
5 maart 2022

Snelle kordate bezorging. Helaas was de Tja Chiew dit keer rauw. Het overige eten heerlijk maar het rauwe vlees toch wel een domper. Dit zijn we niet gewend want tot op heden altijd heerlijk gegeten

erik
4 maart 2022

3e keer afgehaald hier, ( ik woon naast jullie ) maar nu was de loempia niet warm van binnen. erg jammer.

Reactie van De Nieuwe Chinese Muur

Bedankt voor Uw mening. Groet, James Wang

Daan
4 maart 2022

Altijd top eten en vriendlijke bezorgers

R.van Harten
3 maart 2022

Eten was heerlijk

Anthony Fitzpatrick
1 maart 2022
Ad
1 maart 2022
barry pelgrim
1 maart 2022
Wim en Carla Valken
28 februari 2022

zoals gewoonlijk zeer goede kwaliteit ,wat ons betreft de beste van Nederland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven van Linge
28 februari 2022

Snel bezorgd. Goede kwaliteit. Zeer smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.Kriek
27 februari 2022

Prima toko, heerlijk eten, correcte bezorging en altijd op tijd geleverd. Aanrader.

WvS
26 februari 2022

Prima, zoals altijd

Jos
26 februari 2022

Door miscommunicatie bij U, inzake de tijdsindeling in 12 uurs en/of 24 uurs systeem helaas een te late levering.

Jan Nettenbreijer
26 februari 2022

Gaat zo door, het was heerlijk.

Anthony Fitzpatrick
22 februari 2022
David
22 februari 2022
Nel van der Vegt carletto
22 februari 2022

Snel warm veel geweldig

Theo Schoenmaker
21 februari 2022

Het eten was een half uur te laat daardoor was het koud geworden. Het vlees (babipangan) was erg doorbakken, je kon het bijna niet snijden,erg taai en hard. Mijn vrouw had daarna hartkloppingen. Denk door de overmacht van de vele kruiden. Jammer dit is niet de kwaliteit die we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd berg
20 februari 2022

Het eten was heerlijk, vriendelijk geholpen

Arjen
19 februari 2022

Smaak was altijd al goed, maar nu eindelijk minder druipend in vet dan voorheen.

Mariëlle Prudhomme
17 februari 2022

Eten was niet warm

tw van haren
17 februari 2022

ik had 2 maal Indische rijstafel besteld en betaald maar kreeg maar 1 portie bij elkaar dus niet meerdere porties gelijk

Peter
15 februari 2022
Steven van Linge
14 februari 2022

Snel bezorgd. Vegetarische schotels besteld. Erg lekker.

Lennart de Geus
14 februari 2022
Yvonne
14 februari 2022
Jacqueline van Aalst
14 februari 2022

Bami en Nassi bijna geen smaak aan,en steeds minder groenten. Babi pangang veel vet,vindt het de laatste jaren achteruit gaan. Je krijg steeds minder maar betaal wel steeds meer.

Jacqueline
14 februari 2022

Goedemiddag, De kwaliteit van het eten was slecht. Loempia en frites zeer vet. Gebakken ananas na 1 hap direct de prullenmand in. Ananas was vrij hard, geen smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Knapp
14 februari 2022
Conny van Tol
13 februari 2022

Smaakte allemaal wel maar toch wat kanttekeningen. De vulling van de Chinese tomatensoep zat helemaal als een klont onderin het bakje. Hoofdgerecht bevatte naar verhouding heel veel kip ten opzichte van de inktvis en de garnalen. Saus was waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Hendriks
13 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
12 februari 2022

Op tijd bezorgd, en super kwaliteit!! Zeer tevreden, dus daarom bestellen wij soms 2x per week.

Adrie Verweijmeren
12 februari 2022
Lolita & Ron
10 februari 2022

Ga zo door zoals jullie dat altijd doen.

Fam van Beek
9 februari 2022

Heerlijk eten, ruime porties en op tijd bezorgt.

Nathalie
9 februari 2022

Zeer goed eten, netjes verpakt en alles nog lekker warm toen het werd bezorgd. Bezorging was keurig op tijd. Altijd heel erg fijn om hier te eten!

Dolf Oosterhoff
9 februari 2022
Anthony Fitzpatrick
9 februari 2022
John
8 februari 2022

Heel erg gierig met sambal

wim
7 februari 2022

Heel goed de Loempia met kip Bezorgster een top dame en super vriendelijk en op tijd bezorgd

Julian
7 februari 2022

Altijd geweldig!

E Peters
7 februari 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Anneke bruin
7 februari 2022

Het was weer als vanouds, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radboud
7 februari 2022

Het zal wel zijn omdat het zondag was maar 1,5 uur later dan afgesproken en koude voorgerechten was toch erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
6 februari 2022

Goede webside makkelijk bestellingen te maken zonder problemen. Op tijd bezorgd en heerlijk gegeten, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rikie van Maurik
6 februari 2022

Helaas was de babi pangang erg hard gebakken, te hard om te eten. Heb meer dan de helft weg moeten gooien. Ben dit niet gewend van jullie!

sluijter van bommel
5 februari 2022

super goede bezorging en hoge kwaliteit eten

Annie de Vries
5 februari 2022

Heerlijke rijsttafel, goed op temperatuur. En hij werd exact op tijd bezorgd!

Marsha
4 februari 2022
Schippers
4 februari 2022

Om 16.30 besteld voor 18.00 om 18.30 ontvangen. Het eten was helemaal bedolven onder de drap alsof een fietsbezorgen 3x over de kop was gegaan. Heel jammer..

M vd Meer
4 februari 2022

Ik heb recent 4x besteld en ben 4x over het eten en de bezorging zeer tevreden. Ga zo door!!!

Martijn
4 februari 2022

Altijd goede producten, maar helaas had de kok een off day, er zaten helaas voor de 2e keer stukjes eierschaal in mijn gerecht. Bij de 1e keer geen notie van gemaakt( kan gebeuren) maar deze keer meld ik t wel. Graag dit verbeteren

Jeroen
3 februari 2022

Altijd goed en snel!

Menno Smit
2 februari 2022

Het is prima eten. Alles smaakt goed. Slechts twee opmerkingen: ik mis een plakje ham op de nasi en de koe lou youk balletjes waren te zompig. Verder prima en vriendelijke bezorging

Mac
1 februari 2022

We hadden een feestje en heel wat gerechten besteld. De kiploempia’s helaas lagen in een laagje olie. Heel jammer omdat dit mijn favorite gerecht is. De mihoen was aangebakken en niet echt smakelijk om te eten. Dit zijn we niet gewend van jullie. Jammer dat het zo moest zijn juist nauwe gasten hadden bij het eten!

G v herwaarden
31 januari 2022
J.A. Kriekaart
30 januari 2022
Edwin
30 januari 2022
Oldenburg
28 januari 2022

Helemaal geweldig weer zoals altijd!

tw
28 januari 2022

nasi kan beter zit geen smaak meer aan zelfde als gewoon rijst verder was het goed en super snel bezorgd door vriendelijke vrouw

Maya
27 januari 2022
Sylvia Kerkhof
26 januari 2022

Gisteren Gon Po Kai besteld met Nasi was niet om te eten heel zout waarschijnlijk teveel aan oestersaus of andere saus gebruikt de saus was ook heel donker alles weggegooid zonde van mijn geld was toch 18,75, graag zou ik mijn geld terug willen krijgen, normaal nooit geen klachten gehad over jullie bestellingen, groeten van Sylvia

Bas & Lisa
24 januari 2022
Bert
24 januari 2022
Lia Neijhoft
24 januari 2022

het menu wat ik altijd besteld zit babi pangang bij, ik eet geen varkensvlees, dat kon ik voorheen altijd kosteloos wisselen voor bijv. kipkerrie. Nu moest ik opeens 2 euro extra betalen. Ik had, net zo als anders, online besteld, en daar kon ik gewoon afrekenen maar toen werd ik gebeld door een pittige dame die zei dat ik 2 euro aan de bezorger moest afrekenen. Snap niet waar dat nu ineens vandaan komt. Beetje jammer en geen goede service

Vd berg
23 januari 2022

Het eten was heerlijk

Patrick
23 januari 2022

Zoals altijd weer erg lekker gegeten. De kwaliteit is erg goed.

Erwin de Zoete
23 januari 2022

Beste chineze muur Gisteravond een klein beetje teleurgesteld in jullie soep zowel van mijn vrouw en mij waren deze alle 2 Zo flauw leek wel water ,smaakte nergens naar ,Wan Tan en Kippensoep

Reactie van De Nieuwe Chinese Muur

Beste De Zoete , Graag volgende bestelling opmerking extra zwaar smaak, alvast bedankt.

Barry
22 januari 2022
Danny
22 januari 2022

Zoals altijd top !

Brouwer
22 januari 2022

Na zelf een fout gemaakt te hebben in de keuze afhalen i.p.v. bezorgen is na een belletje de eigenaar zelf in de auto gestapt om de maaltijd alsnog te komen langsbrengen. Een service die niet had gehoeven maar moeiteloos is gedaan ondanks de grote drukte bij dit restaurant. Wij bestellen hier al jaren en gaan dit ook vanwege de kwaliteit van het eten nog vele jaren doen. Dit restaurant onderscheidt zich van alle anderen door de kwaliteit en service. Nogmaals bedankt voor gisteren....

Loyce
20 januari 2022

Zoals altijd fantastisch

L.Vermeer
19 januari 2022

Het is voor 2 personen, maar 2 bakjes met bami is teveel. Wellicht 1 bak bami en een iets lagere prijs lijkt mij beter

langerveld
19 januari 2022

smaakte prima👌

Helene
18 januari 2022
Hans Westerwoudt
17 januari 2022

Was weer lekker en prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton van Dongen
17 januari 2022
Bernard Eilers
17 januari 2022

Wederom via de site besteld en de bestelling werd keurig op de beloofde tijd geleverd. En de kwaliteit was weer als van ouds prima.

Leo
16 januari 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
15 januari 2022
Goos Groen
14 januari 2022

zoals altijd erg lekker

Anna Prummel
13 januari 2022

Alles ok, zoals besteld

Marien
13 januari 2022

Goed eten en snelle én vriendelijke bezorging....aanrader!!

ANNA VREES VAN NAHUIJS
13 januari 2022

Eten altijd heerlijk en bezorgen ook altijd goed geregeld. En als het restaurant weer open gaat zijn wij ook van de partij!

hans Westerwoudt
10 januari 2022

Niets op aan te merken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronica
10 januari 2022

Top, zoals altijd!

Paul
9 januari 2022

Mooi op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 januari 2022

Lekker eten, aardige mensen.

Tinbergen
9 januari 2022
Van Someren
9 januari 2022

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

guus steens
9 januari 2022

was zoals wij altijd gewend zijn, nauwelijks te verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evert( Pijnacker)
8 januari 2022

Zoals gebruikelijk prima van kwaliteit en vriendelijk geholpen

P.J. Wolf
8 januari 2022

Het lijkt wel of er steeds minder vlees bij zit en ook veel jus!

Jaap
6 januari 2022

De kwaliteit blijft constant. Hopelijk in de toekomst ook!

Marion van der Schelde
5 januari 2022

Alleen maar complimenten! Fijne site om te bestellen, vol verschillende gerechten. Zalig eten met verse ingredienten. De bezorging was perfect, zelfs paar min. eerder. Kortom: alle comimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
2 januari 2021

We bestellen met regelmaat bij jullie en dit hebben we niet bakker gehad. Mihoen en nassie waren smaakloos geen vulling. Ook zijn we heel de nacht beide misselijk geweest

Van Son
1 januari 2021

Eten was heerlijk en goed van smaak. Duurde 45 minuten voordat het eten er was maar wel warm en een vriendelijke bezorger.

J.Roeloff
1 januari 2021

Babi Pangang taai Daging zaten stukken vlees tussen met zenen. Oneetbaar. Overige gerechten waren goed.

Gerda
30 december 2021

Snelle levering. Heerlijk eten!

Amina
30 december 2021

Enorme hoeveelheid eten voor een klein prijsje. Smaakte goed. Al mag er van mij wat minder maizena in de sauzen. De kerrie driehoekjes waren bijzonder smaakvol. Bestellen ging makkelijk en afhalen ging vlotjes. Dat gaan we vaker doen.

Linda
30 december 2021

Het verkeerde gerecht werd bezorgd, na een telefoontje was het snel geregeld en kwam het juiste gerecht onze kant op! Top service!

Fam vd hor
30 december 2021

Toppie weer! Tot volgend jaar

Jacqueline
29 december 2021

Heerlijk gegeten, snelle levering

Wevers
28 december 2021

Een bestelling geplaatst met aflevering om 20:40. Helaas, kwam mijn bezorging al om 20:05. Aangezien mijn gasten pas 20:45 kwamen was het eten helaas koud geworden. We moesten dit opnieuw opwarmen in de pan. Graag hier rekening mee houden aangezien we niet 'zo snel mogelijk' bezorging hadden aangegeven.

Marco
27 december 2021

Eten was niet lekker.

Richard
27 december 2021

Ondanks de zeer drukke 2e kerstdag precies op tijd bezorgd! Hulde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mario Martinez
26 december 2021

Was weer top. Dankjulliewel weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kok
26 december 2021

Fantastisch precies op tijd, eten prima in orde, ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
25 december 2021

Heerlijk gegeten en onze bestelling stond al klaar dus we waren met 2 minuten weer weg!! Zeker voor herhaling vatbaar

Raymond Keppel
25 december 2021

Zoals altijd heerlijk mogen genieten van het kerstmenu, klasse 🙏

Peter van Dalen
25 december 2021

6 Kleine vegetarische loempiaatjes besteld. Maar ik ontving 1 grote loempia die niet vegetarisch was want er zat kip in! Kwalijk! De tjaptjoy was nogal karig want er zaten niet eens champignons in. De satehsaus was goed en de nasi ook.

Kayleigh Sitton
24 december 2021

Ik bestel elke keer bij jullie Altijd tevreden Zeer op tijd Goeie prijs Leuk vriendelijk personeel Goeie kwaliteit eten en altijd warm Kortom een super tevreden klant

Ariena
24 december 2021

Supersnel bezorgd en goed eten

Jochem Beekhuizen
22 december 2021

Aangegeven verwachte bezorgtijd werd helaas wegens drukte niet gehaald. Uiteindelijk na ruim 1 uur bezorgd (aangegeven werd ca drie kwartier). Eten kwalitatief (als altijd) prima, maar deze keer wel iets minder warm

Anoniem
22 december 2021

Top!

Anthony Fitzpatrick
20 december 2021
Frans Bakker
19 december 2021

Was weer top geregeld ! Keurig op tijd en alles lekker warm.We hadden een aantal eters thuis en hebben alleen maar complimenten ontvangen over de kwaliteit. Je staat dus bepaald niet voor gek tegenover je gasten. Wij zijn nog steeds heel tevreden met onze chinees.

J ter haar
19 december 2021

Prima eten erg lekker Snel bezorgt

Judith
19 december 2021
Nel van der vegt
18 december 2021

Geweldig eten echt een 10 waard

Edgar
18 december 2021

Het kerstafhaalmenu is een aanrader!

Jos
18 december 2021

zoals gewoonlijk zeer goede kwaliteit en in algemeenheid prima dienstverlening.

Maarten
16 december 2021

Voor de 3e x het herfstmenu besteld en 3x alles ok.

Tw van Haren
14 december 2021

Super goed en heerlijk eten maar een min punt .zeer weinig nassi/Bami bakjes erbij een maaltijd

Verhagen Hence
14 december 2021

Fijne Chinese keuken. Aardige mensen, gastvrij en ophalen stipt op tijd.

selderbeek
13 december 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Hoogland
13 december 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma van der Graaff
13 december 2021
Van Schelven
12 december 2021

Het is altijd goed, maar vandaag waren de gebakken banaantje echt niet te eten. Jammer net nu we gasten hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Til dekkers
12 december 2021
Mariette
11 december 2021
H.Richters
11 december 2021

Heerlijk eten en op tijd.

Rui
11 december 2021

We were waiting for more then an hour to get the food……

Jan Hopman
9 december 2021

Altijd lekker, op tijd klaar, en warm genoeg.

Markus
9 december 2021
Arno
9 december 2021
Christina De raad
8 december 2021

Heerlijk zoals altijd

Daan
8 december 2021

Was weer heerlijk

Karin
8 december 2021

De bezorger was precies op tijd terwijl het best druk was op de weg! Het eten werd goed warm aangeleverd en was heel smakelijk. We hebben weer lekker gegeten!

Winkelman
7 december 2021

Zeer tevreden netjes op tijd, ondanks de Molenlaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.G. van Ieperen
6 december 2021

De online bestelling ging gemakkelijk en snel. De bestelling werd op tijd afgeleverd en smaakte prima,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennart de Geus
6 december 2021
Jh de mutsery
5 december 2021

Zoals verwacht was het eten weer super .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
5 december 2021

Het eten is geweldig ...het bezorgen ook....maar het word wel erg prijzig....3 x duurder geworden in 2 jaar tijd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
5 december 2021

Zoals gebruikelijk weer heerlijk Chinees gegeten van de Chinese Muur.

J
5 december 2021
Wielders
5 december 2021

De bestelling was 20 min.te laat dat is niet zo erg maar het eten was koud heel jammer.

Jannie Henkelman
5 december 2021

Het was weer super iedereen vond het heerlijk.

Mischa
4 december 2021
Esther Rutteman
3 december 2021

Het eten is heerlijk, gevarieerd en zeer smakelijk en ruim voldoende, de bezorging perfect op tijd en heel vriendelijk, een aanrader!

J ter haar
2 december 2021

Was weer prima eten erg lekker Graag tot horens

Gerard
1 december 2021
RV
30 november 2021

kwaliteit was weer top zoals we gewend zijn maar bezorging vriendelijk maar vond wel een half uur later dan gepland en aangevraagd (zonder even een berichtje)

Joke de Ruiter
29 november 2021

Alles was heerlijk Alleen de gebakken bananen waren niet zo lekker Niet gaar en vet

Anna Prummel
29 november 2021

Helemaal tevreden. Zowel de kwaliteit als de service. We zullen er zeker vaker gebruik van maken. Lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jbt
28 november 2021
Van Gasteren
27 november 2021

Bezorging duurde 5 kwartier en was 25 minuten later dan bevestigd De smaak en kwaliteit was goed maar alles was absoluut koud. Zonde

Jaap
27 november 2021

Bezorger wilde met de trap gaan, maar dat kan niet in ons pand. Ik had dat gezegd door de huistelefoon. Maar het kwam goed en het eten was goed warm en smaakte weer prima!

Van Roon
26 november 2021
Jan Geerlofs
26 november 2021
Corinne
25 november 2021

Heel erg teleurgesteld. Bezorger precies op tijd. Maar al het rundvlees vieze vette taaie stukken en smaakte ook niet lekker. Al het rundvlees hebben we niet op gegeten. Dit heb ik al wel eens eerder gehad, maar nu was het echt heel erg. Geen enkel stukje rundvlees was mals. Alleen vette stukken. Bah bah

EJK
25 november 2021

Het eten was weer goed en over de bezorging in het geheel geen klachten. Zij wisten een moeilijk bereikbare locatie prima te vinden.

M.
24 november 2021

Al jaren klant en nog steeds zeer tevreden over zowel de kwaliteit, als de snelle bezorgtijd. (recensie in AD had voor mij wel een puntje hoger gemogen).

Paulus
22 november 2021

Eten was niet zoals gevraagd saus moest apart en we wilden geen garnalen in de mihoen Singapore ondanks dat we gebeld hadden en ze hadden aangegeven om wensen in te vullen bij bijzonderheden is hier geen rekening mee gehouden, heel jammer dus wij waren niet tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter Akkermans
22 november 2021

Heel lekker gegeten en perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W.F.A. Wilbrink
21 november 2021

Echt een aanrader als je heerlijk wil eten alles is even goed bereid .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Goos
21 november 2021

was allemaal weer erg lekker , en goed warm

W Van s
20 november 2021

Altijd Prima

leo jansen
20 november 2021

kip kerrie en babi pangang vrij smakeloos

l.langetveld
18 november 2021

het eten was heerlijk! heel goed van smaak👌

De Nooij
18 november 2021

Weer heerlijk gegeten en vlot besteld

M.I.
17 november 2021

Heerlijk gegeten!