Beoordelingen van De Nieuwe Chinese Muur Rotterdam

Recente recensies van De Nieuwe Chinese Muur Rotterdam

5 sterren na 434 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Simpelweg de beste 'Chinees' in de wijde omtrek. Verse ingrediënten, heerlijk op smaak gebracht en gul in hoeveelheden. Bezorging was ook snel!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd in orde. Alleen de Koe Low Yuk was erg hard. Die waren vorige keer lekkerder. Maar per saldo weer prima gegeten

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten,goede kwaliteit op tijd bezorgd,beleefde bezorgster,alles was ok en naar wens.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld voor 9 personen en laten bezorgen alles was heel smaakvol goed warm en grote porties heerlijk gegeten volgende keer beslist weer . Ik raad dit zeker aan

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi optijd bezorgt. ook goed warm

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top top. Heerlijk gegeten! Zoals altiid tit fauw weer!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en goed op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten Snelle levering Doen we vaker

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was beduidend lager dan dat ik gewend ben van de nieuwe chinese muur. Tjap tjoy weinig verschillende groenten en weinig smaak aan. Foe yong hai droog en smakeloos. Tongfilet idem dito. ik wilde een mail sturen maar kan geen mailadres vinden. Een telefoontje gisteren over de bestelling verliep ook niet prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Had aangegeven dat ik de bestelling om 17:00 kwam halen. Stond netjes klaar. Goed gegeten!!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas de bami was smakeloos en de eend was slordig i entaai ik ben teleurgesteld terwijl ik eerder vaak tot tevredenheid besteld. Andere kok misschien?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Babi ketjap en de lotus zijn voortreffelijk. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer helemaal top. Precies op tijd. Heerlijk gegeten!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd door een super vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In het bijgerecht nasi zat in plaats van stukjes ham, boterhamworst! Dit was niet lekker. Het hoort er niet in. Als er dan geen ham beschikbaar is, kan de worst beter worden weggelaten. Verder waren de andere gerechten goed en lekker.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op tijd klaar , was goed op temperatuur en was heerlijk!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en zoals altijd prima kwaliteit !

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, heerlijk warm, erg lekker, top weer, zoals altijd eigenlijk, en dank u wel voor wat extra rode saus bij de pangsit en loempiatjes

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal telefonische bestelling. Nu weer eens online besteld. Het bestelde werd snel bezorgd door een gezellige Rotterdammer van de oude stempel. Zoals gewoonlijk was de kwaliteit goed. Maar.......vroeger zat er wel eens een zakje lekkere kroepoek bij en dat knabbelde dan zo lekker weg. Neemt niet weg dat wij zeer tevreden zijn met de kwaliteit van de Chinese Muur. Nog een opmerking. Ook komen wij -mag wel zeggen- regelmatig bij de Chinese Muur. Altijd een gastvrije ontvangst. Tenslotte een advies voor de lezer van deze review. Als er drie pepertjes bij een gerecht staan betekent dit echt wel maar ontzettend pittig. Ik spreek uit ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loempia’s lekkere saté plus snelle bezorging

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed, juiste temperatuur. Ruim voldoende .

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij afrekenen met Ideaal wordt er ongevraags 0,25 euro extra gerekend .Ben hier niet blij mee!!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig altijd goed. Nu was echter de hele bestelling koud. Sommige bijgerechten erg vet. Anders dan anders . Jammer!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen op of aanmerkingen gewoon goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,makkelijk en vriendelijke bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een groep van 18 man diverse gerechten besteld. Alles was even heerlijk we hebben er van genoten. Wel vond ik het vervelend dat het eten ruim een half uur te vroeg werd gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker....!!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top weer ! Altijd goed.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was heerlijk en goed warm. Bezorgster was een ontzettend leuke spontane vrouw!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn altijd veel te vroeg. Dus standaard moet je er 15 min bij optellen. En rekenen jullie €0,25 voor een tasje? Zoja dan graag bezorgen zonder tasje. Ellis

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader. Prijs en kwaliteit prima. We hebben heerlijk gegeten. We gaan zeker een keer in het restaurant eten.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saus zou iets meer smaak mogen hebben. Verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze week voor het eerst een bestelling online geplaatst en dat is heel goed bevallen! De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip, even betalen en klaar.Super handig! Dit keer gekozen voor het zomermenu, erg lekker en meer dan voldoende voor 2 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte en goede bezorging, goede kwaliteit. Smakelijk en goed verzorgd.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen van de gebakken banaan was het deeg anders en niet gaar.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd ,eten prima geen klachten ,topper!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima verzorgd en heerlijk!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Lekker gegeten. Bestel al jaren bij u. Prima👍👍

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Heerlijke kiploempia, knapperig, en niet vet. _ De kip met groente was ook heel erg lekker. -Kipsate altijd smakelijk

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, warm smakelijk en zeer nette bezorgdame

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste Tjap tjoy met kip en vegetarische bami van Rotterdam. Vriendelijke en vlotte bediening als altijd. Thuis besteld en opgehaald en t eten was nog goed warm/heet bij aankomst. Dat vind ik ook een pluspunt.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en netjes op tijd bezorgt

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en zoals altijd heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerrrrrrlijk gegeten. Wat een Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten! Bezorging snel en netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed heerlijk gegeten volgende keer weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk en mooi op tijd gebracht.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, meer dan genoeg en erg lekker.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en thuisbezorgd mooi op tijd

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De internetbestelling was blijkbaar niet opgevallen door de drukte. Aanloopproblemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service, bellen bij twijfel. Aardige bezorger. Heerlijk gegeten zoals altijd! Top

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten Kwam 35 minuten te laat .dat het druk is met Vader,weet ik ,maar sturen Dan even een mail .groetjes Lenie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen! Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn gerecht met voor elk wat wils voor een goede prijs

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit, het lentemenu voor twee personen is heerlijk en enorm veel. De beste Chinees van Nederland!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alleen klopte de bestelling niet. Kregen 2x nasi bij het seizoensmenu in plaats van nasi en bami.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten netjes op tijd bezorgd

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Chinees Indische rijsttafel werd op tijd afgeleverd en was zoals altijd verrukkelijk voor herhaling vatbaar.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd. Goed warm en heerlijk van smaak. Aanrader.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, zeer ruime porties

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en eten was nog lekker warm en weer heerlijk! Bedankt! Perfect.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wok groente waren erg zacht. Misschien te vaak besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, exact rekening gehouden met allergie. Grote porties. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Heel goed op smaak.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam bijna een half uur te vroeg. Dat was erg jammer.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en altijd op tijd daarom bestel ik altijd klasse

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect mr. Wang, eten was voortreffelijk, ....ook de bezorging was op tijd en ik zal blijven bestellen….5 uit 5 van mij.!!!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Garnalen in kerriesaus. Die garnalen leken wel van plastic, zonder enige structuur of smaak. De bijgevoegde groenten gaven het zelfde plastic gevoel. Het is veel en goedkoop en dat is zeer belangrijk voor de gemiddelde Nederlander. Wij zijn de Italiaanse keuken gewend en dat heeft toch een heel ander karakter. Daarom ligt het deels ook aan ons denk ik. De kritiek slaat dan ook niet specifiek op jullie restaurant. De Chinese of Indische keuken is niet aan ons besteed. We zullen het dan in de toekomst niet nog eens een keer proberen. Met vriendelijke groet, Pipo Avagliano

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles bijna naar verwachting. Jammer dat de garnalen in zo een dikke deeglaag zitten....

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mihoen bevat nagenoeg geen toegevoegde producten en is niet erg op smaak. Gezien de prijs mag je dit toch wel verwachten.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals gewoonlijk!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

de twee voorgerechtjes waren heerlijk van smaak. De Koe La Kai viel heel erg tegen: de korst om de kip was veel te hard en ondanks de zoet/zure saus, smakeloos De nasi was wel goed

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd stond alles klaar om af te halen. De kip met cashew noten en ossehaas met cashew noten waren heerlijk. Het draadjesvlees van enkele indische gerechten bij de chinees indische rijsttafel was vrij taai en had langer moeten sudderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging! Helaas, de babi pangang spek was te droog en de ku loe kai was te hard. Te lang doorgebakken? Wij constateren dat het laatste half jaar regelmatig iets van de maaltijden minder van kwaliteit zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd James

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas zat de bestelde kroepoek er niet bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was vlot en kwaliteit prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ervaren dat in de Coronatijd de inhoud van de maaltijd kwalitatief minder is dan we gewend zijn. De ketjap is overheersend en de Chinese bami was ook vol van ketjap. De loempia was uitsluitend gevuld met taugé. Zal komen mogelijk door de andere drukte bij jullie. We blijven graag bestellen bij jullie maar dit is wel een advies om even mee te nemen in jullie bereiding van de maaltijd. Groet Madelon

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een geweldig lekkere maaltijd. De bezorging was snel.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste James, Het is jammer dat wanneer wij een kipgerecht bestellen er vegetarische nasi wordt bijgeleverd en toen wij vorige keer een vegetarische maaltijd bestelden er een niet vegetarische nasi werd bijgeleverd...

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar te vroeg geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer kroepoek die overduidelijk in oud vet was gebakken. Heel vies. En heel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten mooi op tijd goed heet we zijn zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was heel erg goed en lekker alleen de mihoen zaten blokken vast tussen en dat wat minder .Maar n 9.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lente menu genomen. Meeste lekker, behalve de pangang,heel droog,heel donker en heel taai,volgens mij oud.Nee niet voor herhaling vatbaar

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is smaakvol. Indische rijsstafel nummer 1 En je proeft kwaliteit. Komt warm aan. Zeer vriendelijke dame die bezorgt.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip top

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig bezorgd, vroeger dan verwacht. Kwaliteit van het eten was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk en méér dan genoeg

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling en betaling per website verliep uitstekend. Het menu gevolgd en in het winkelmandje geplaatst, waarbij ook de bezorgtijd aangegeven. Vervolgens ook meteen betaald via de bank-app op m'n smartphone en als dan stip op de bezorgtijd de bezorger aanbelt met onze maaltijd, dan is de maaltijdbestelling bij De Chinese Muur volledig geslaagd. Kortom een 10 voor de bezorging en een 10 voor de kwaliteit. We hebben genoten.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Maanden niet geweest omdat ik, na jarenlange fan, vond dat het eten erg achteruit was gegaan. Gister toch nog een keer geprobeerd. Had ik niet moeten doen. Had de eendpannekoekjes en tomatensoep besteld. Normaal: warm pannenkoekje met verse rauwe komkommer en ingesmeerd met Hoisinsaus. Helaas, dit was in zn geheel in de magnetron gedaan met als resultaat een klef smakeloos nat geheel. De tomatensoep was een hele dikke brei met ei? (Hoop ik) en leek meer op een foeyonghai saus dan een zoete tomatensoep. Had speciaal gevraagd om de gewone tomatensoep en niet de speciale. Sorry, Ik ga niet meer bestellen bij jullie. .

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima geregeld heerlijk gegeten

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden een loempia, het menu en een Babi Pangang met Ketjab saus. Topkwaliteit, alles heerlijk vers en uitstekend ingepakt. Grote porties. Een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect..... Hadden vegetarische tjaptjoy besteld toen werden we gebeld of de bami ook vegentarisch moest zijn.... Dat noem ik SERVICE!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je legt de telefoon neer en ze staan al voor de deur met de bestelling. Razendsnel en goed!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom overheerlijk gesmuld van onze afhaalmaaltijden. Eten in dit restaurant is altijd een verwennerij, maar afhalen is ook niet mis

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pekingeend, de bozorging was ook prima op tijd. Wij bestellen alleen hier onze pekingeend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er weer heerlijk van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Maand menu is weer prima bevallen. Zou wel leuk zijn als je 1 gerecht ervan zelf kan kiezen.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al gebeld met jullie .gisteren Jamie en miehoe was verbrand zwartedelen smaak was ook een verbranding .gebeld dat er nog een stokjes saté vergeten was te bestellen of dat er nog bij kon ja maar aan de deur betalen.sate niet er bij gekregen bezorgste wilde het nog halen .zei ik dat hoeft niet hoor .ook nog gebeld nee hoor mevr u heeft niet gebeld voor de saté .niet leuk hoop dat ik de volgende keer wel alles goed is blijft vertrouwen in jullie houden gr mevr de leede

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, alles goed warm en lekker

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en lekker!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer prima

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was heerlijk, alleen jammer dat er een aantal kleine stukjes bot tussen het vlees zaten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten is eigenlijk altijd goed echt een aanrader. De bezorging viel afgelopen keer erg tegen, we hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Heb zelf na een uur gebeld om te vragen waar het bleef. (Het was moederdag en dus erg druk) Ik kreeg te horen dat het er met een half uur zou zijn. Helaas duurde het toen nog een uur. Dit was een uitzondering, normaal is de bezorging gewoon oké.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De biefstuk had iets malser gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en de snelheid waarmee de bestelling is afgeleverd bijzonder snel. Ook de man die de bestelling heeft afgeleverd, was bijzonder attent en nam voldoende afstand. Bedankt!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk. We hebben gesmuld! De bezorging was op tijd. Het zal fijn zijn zijn weer bij U IN het restaurant te komen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen bestelling werd een uur te laat bezorgd. Het was natuurlijk druk ivm moederdag, maar daarom had ik al 3 uren van te voren onze bestelling doorgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling binnen 20 minuten afgeleverd. Perfect. Goed op temperatuur.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen altijd zeer tevreden. Deze keer werd de bestelling helaas onvolledig uitgeleverd. Direct gebeld , maar alleen financiële compensatie bij toekomstige bestelling en geen snelle nalevering. Jammer / teleurgestelde gasten ....... (wat er was smaakte wel prima !)

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, smaak goed. vlotte bezorging.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, maar veel te veel voor 2 bejaarden. Zelfs voor twee dagen.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is echt goed. Helaas was de bestelling niet geheel zoals gevraagd. Babi ketjap was met bami terwijl dit nasi moest zijn en gevraagd om vegetarische bami, hier zat vlees doorheen. Dit stond wel op de bon. Bezorging was erg snel en het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van 2x nasi is er bami bezorgd. Dat was wel een beetje een tegenvaller omdat daar onze voorkeur niet naar uit gaat.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig, ze zijn weer open! Altijd sublieme kwaliteit, ook bij bezorging, dit keer met het Lente Menu. Enorme hoeveelheid, misschien wel té veel voor deze lage prijs. Want we willen vooral dat dit restaurant na corona blijft bestaan.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel en heerlijk; zeeduivel in Grandmother saus is aanrader! Goede prijs kwaliteit

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, lekker en ongekend snel bezorgd naar onze indruk. Top!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Er wordt super rekening gehouden met Corona. Het eten is ook goed warm, waardoor het dus niet snel afkoelt. Kwaliteit en prijsverhouding uitstekend.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en zeer snel bezorgd.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, maar nog veel belangrijker: heerlijk eten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

één van de betere Chinese restaurants van Rotterdam ! Snel bezorgd en makkelijk te bestellen via hun eigen website. Aanrader !

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo voortreffelijk als in het resaurant.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu genomen heerlijk gegeten echt een aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We waren tevreden

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen op site, prima kwaliteit eten en op tijd geleverd door vriendelijke en attente bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen jammer dat de opmerkingen niet gelezen zijn bij de bestelling. Voor de rest zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd. Wel is 2 bakken bami(afhaalmenu 2 personen) teveel. 1 bak is voldoende, dus daar wellicht wat sate voor in de plaats.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gon Po Ap gang met Nasi. Was hherlijk en keurig op tijd bezorgd. Complimenten!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia zat weinig smaak aan en de buitenkant was niet knapperig. De foe yong hai was iets droog en er zat weinig saus bij. Het overige eten was prima.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, precies op de tijd en het eten was heerlijk, bedankt!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu genomen voor 2 personen heel erg goed was ruim voldoende.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer prima verzorgd, en snel bezorgd, en erg lekker.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima verlopen en lekker

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, prima verzorgd en niet duur. Corona voorzorgsmaatregelen werden in acht genomen.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur op de stoep. Hulde !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo goed als anders deze keer.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Door de omstandigheden eten gehaald in plaats van in het restaurant gegeten. Wij misten wel de gezellige sfeer van het restaurant maar het eten was heerlijk zoals altijd.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld en het was precies op tijd klaar. Seizoens menu prima keuze voor combi van de standaard 'Chinese' gerechten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer even prima snelle bezorging en heerlijk eten.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur. Had ik graag vooraf geweten.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten! Echt een aanrader als je van de Chinese keuken houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd top👍 Bezorger super vriendelijk😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer dik in orde. Helaas werd er wel gebeld of het eten eerder kon komen. Toen duidelijke aan gegeven dat half zes echt te vroeg was. ( zes uur was de gevraagde tijd) Het werd echter tóch om half zes gebracht. Waarom wordt er dan gebeld als er niet geluisterd wordt????

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd weer zoals altijd. Snel geleverd en alles heerlijk warm

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

gemakkelijk besteld en heerlijk gegeten

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was excellent, bezorging was excellent. Niets meer toe te voegen...wij eten de restantjes vanavond, dus twee keer Chinese-Indische...geweldig. Bedankt NCM..!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers en gewoon heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de site besteld en betaald, keurig op tijd klaar en een gescheiden in-en uitgang om de afstand in acht te kunnen houden, Gerechten keurig verpakt en ruime porties van de diverse gerechten in het Lentemenu wat we besteld hebben. We misten de ambiance van het restaurant maar thuis smaakte het eten ook heerlijk. Hadden gelijk wat extra gerechten besteld die we tijdelijk koelen en invriezen omdat we niet in de buurt van het restaurant wonen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten. En strak op tijd klaar.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld met het bestellen online her verkrijgen van een afhaaltijd en die aparte uitgang

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online makkelijk te bestellen en stond netjes optijd gereed. Eten was van hoge kwaliteit

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede bezorging , prima eten

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mihoen met garnalen besteld, maar mihoen met kip gekregen. Chauffeur zat zeker 5 minuten te telefoneren in de auto voor mijn huis. Eten was dus niet echt warm meer. Ben beter gewend van dit restaurant.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en accurate bezorging, Beste Chinese restaurant van Rotterdam. 👍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed en lekker eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle service. Altijd weer een feestje om lekker te kunnen eten!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ik bestelde en betaalde maar de zaak was gesloten wat niet gezegd werd. Dus geen eten En geld kwijt het zou prettig zijn als ik een vergoeding kreeg en duidelijkheid over mogelijkheden om te bestellen of niet

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas hebben we bijna twee uur moeten wachten op onze bestelling. Het eten was ook niet erg warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor ons de beste Chinees van Nederland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, bezorging netjes en op tijd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is/was prima. Alleen, ook nog na telefonissch overleg, kwam het eten te vroeg.

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is duidelijk een andere kok aan het werk; de loempia minder krokant en de gon po shan ting minder verfijnd dan we gewend zijn.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer geweldig een absolute aanrader om u bestelling te plaatsen goede kwaliteit vriendelijke bezorger

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs kwaliteit verhouding. Tijdige bezorging en lekker gegeten.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, maar helaas was de vegetarische loempia, bedoeld voor een vegetariër, gevuld met kip .. Dat was jammer, voor de rest goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb moeten bellen waar de bestelling bleef. Meer dan een half uur te laat. Als ik een bericht of telefoontje had gekregen hierover, was het niet zo erg geweest. Eten was ook niet heet genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals altijd. Klein puntje van kritiek; 9 van de 10 keer is het in het tasje een kliederige boel omdat er weer eens iets heeft gelekt, dit gebeurd meestal bij de kip met kerrysaus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten komt altijd lekker warm aan bij bezorging. De loempia's zijn heerlijk. Altijd smakelijk eten en goed verzorgd bij bezorging.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling eerder geleverd dan gevraagd, waren gelukig wel thuis en niet compleet geleverd erg jammer. Verder een goede Chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met grote groep. Alles verzorgd, warm en heel lekker.

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zoals altijd!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties. Vanavond eten we lekker de rest op. Fijn dat de bezorging snel en netjes was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was perfekt..Ik had 2 Kiploempia's bij mijn bestelling en daarvan was 1 wat hard en heel vet dat was minder maar verder geen klagen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en binnen het half uur bezorgd.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig al weer beter dan de vorige keer. Jammer dat de mini loempia's nog steeds te vet (olie) zijn. Rest OK

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd, goed warm en gewoon lekker zoals altijd!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd lekker en goed bereid En erg warm en snel gebracht Zou zo weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde Char Sieu was heerlijk, zoals altijd (niet te vet en goed mals). Maar we hadden via de website met nasi en bami besteld, maar kregen twee keer nasi.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd heel snel bezorgd en alles was heel lekker hoewel ik de nasi goreng iets te vet vond en ook dat er heel weinig groenten in zaten. Maar dat is misschien omdat ik erg van groenten hou. Het verschil met gewone witte rijst is miniem. De originele Chinese babi pangang smaakte uitstekend en de sate ajam ook. De casave kroepoek kan ik ook van harte aanbevelen.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn een jaar geleden verhuisd van Hillegersberg naar Berkel. Fijn om nog steeds bij jullie te kunnen bestellen. Het eten was lekker vers en warm en vooral Lotus blad was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker,warm en op tijd geleverd

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er vertraging was door het gas wat uitgevallen was. Het eten was prima en op een goede temperatuur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas moet ik na mijn eerste bestelling van 2020 vermelden dat de kip loempias vanavond waren slecht en niet te eten…. Ze waren zacht niet krokant, moeilijk te snijden, en de inhoud en smaak waren niet goed. De nasi rijst was niet echt warm en er zat weinig inktvis in de You Long Si Fong... Het zal een tijdje duren voor mijn volgende bestelling…...jammer..!!! Met vriendelijke groet, Tony Fitzpatrick. Straatweg 175.

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door schijnbaar een storing uiteindelijk 2 uur en 45 minuten moeten wachten op ons eten. Met hongerige kinderen niet echt leuk. Belangrijkste is dat veel beter gecommuniceerd had moeten worden dat het zo lang zou gaan duren. Dan was ik ergens anders gaan bestellen. Het kan gebeuren dat er iets kapot gaat, maar wees dan wel duidelijk dat het veel te lang gaat duren en hou mensen niet aan het lijntje!

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik neem altijd Low Hon Chai (+Nasi) dat smaakt heerlijk. Verse groenten en heerlijke nasi.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd. De kwaliteit van eten was goed,maar ik miste een item bij mijn bestelling. Ik bestel weer bij deze zaak.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde waarschijnlijk te lang met bezorgen. Spek koud, rest lauw. Kwaliteit wel goed, had het liever warm gegeten

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, bestelling op tijd , warm en lekker

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niets te verbeteren, mooie en makkelijke website, en het eten was erg lekker en heel snel, en warm in huis. houden zo!!

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect eten en op tijd afgeleverd

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 26-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs met de kerst netjes op tijd en werkelijk overheerlijk gegeten.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten en mooie op tid

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer en ook snel bezorgd!!! Dank!

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was ruim op en alles was perfect we hebben genoten van ons chinees eten wij bestellen volgende keer weer bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, netjes afgeleverd, erg smakelijk, typische Nieuwe Chinese Muur….!!!!

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is maar een klein dingetje, maar als je dan om extra sambal vraagt, zit het er niet bij beetje jammer dit, heb het idee dat het niet gelezen wordt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er is iets zeer fout gegaan. Bedankt voor de excuses. Maar tocht jammer dat er maar gedeeltelijk van genoten kon worden helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Heerlijk eten!

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en altijd precies op tijd ,warm afgeleverd

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Goedendag, Het eten was weer lekker. We bestellen vaker in de familie, omdat het een hele goede Chinees is!! ...Alleen was de gebakken banaan deze keer gemaakt van zeer onrijpe bananen, waardoor de smaak tegen viel. Jammer, maar weg gegooid, zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was erg lekker.Vorige keer had ik bami nou die was niet lekker smakeloos.Maar vandaag nasi Top.

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en zeer smakelijke gerechten, correcte en op tijd geleverde bestelling, en goed op temperatuur, is zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker, alleen weet ik niet waarom de saus altijd tijdens het vervoer voor een deel in de tasjes beland. Met het eruit halen belamd een deel saus vanuit de tas op tafel vloer of kleding

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd was het weer smakelijk eten!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Loempias heel krokant, vis maaltijd heel erg lekker, nasi gewoon goed..!!!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd! Goed menu, lekker en smaakvol

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te laat en de saté niet gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle vriendelijke bezorging en zoals altijd was het weer heerlijk!

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm. Snelle vriendelijke bezorging

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snelle bezorging en was weer heerlijk

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het eten smaakte heel goed. Bestellen via internet ging heel goed.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel zout en weinig smaak. Man werd van de mini loempia misselijk. Eten was ook niet echt heet meer eerder lauw. Nasi gebracht terwijl bami was besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 min. bezorgd, en eten is altijd van hele goede kwaliteit!

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op het afgesproken tijdstip klaar om op te halen. Heerlijk gegeten. Goede service.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en alles

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super .en mooi voor de tijd van bezorging. Heerlijk menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag in het nederlands wat in het doosje zit kroepia of loempia.

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALLES was zeer matig en niet smakelijk/

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Kiploempia's waren vochtig en niet knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging snel en goed. Het eten was heerlijk en goed,bedankt.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Liefdevolle mensen en lekker eten. Snelle bezorging en veel mogelijkheden om ook vegetarische keuzes te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren in augustus al eens in het restaurant wezen eten. Dat was uitstekend. Gisteren besteld. Eigenlijk wordt er in mijn wijk niet bezorgd, maar dat toch gedaan. Wederom uitstekend, vooral de eend krokant en mals. Voor herhaling vatbaar.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel champignons en groente en te weinig garnalen.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, eten was lekker. Alleen zat er vlees in de bami die bij de vegetarische foe yong Hai hoorde. Terwijl ik dit ook nog eens extra had aangegeven. Dat was jammer, maar de kwaliteit was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Nog lekker warm. En precies op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een supersnelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige maal heb ik bevraagt om de loempia goed door te bakken, het was een soort van slabberdewatskie. Bij deze bestelling de zelfde vraag en weer het zelfde .Kennelijk is het te moeilijk , ik vind loempia's heel lekker MAAR MOETEN DAN WEL GOED DOORBAKKEN WORDEN.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer...de loempia was heel erg slap, niet krokant en er lag een plas vet onder de loempia in de doos….mijn vrouw heeft het niet gegeten….:-((( De Gon Po Shan Ting was integendeel goed….lekker en goed gevuld maar weer maar alleen een paar garnalen…..??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd perfect. Levering op goede warme temperatuur en op de tijd welke is afgesproken. Zeer aan te raden.

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd perfect. Levering op goede warme temperatuur en op de tijd welke is afgesproken. Zeer aan te raden.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd is de kwaliteit erg goed, wij hebben weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

LOEMPIA NIET AAN BEIDE KANTEN GEBAKKEN.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd goed en heel smakelijk. Ruime porties. Bezorgen altijd binnen de opgegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij onze bestelling zat helaas geen kroepoek en we hadden om vegetarische nasi gevraagd en kregen 2 gewone nasi met vlees erin. En het moest eigenlijk 1 met vlees en 1 zonder vlees zijn. Zeer jammer. Want wat jullie maken is van zeer goede kwaliteit.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk: Op tijd bezorgd, heerlijk eten goede prijs!

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten en het was snel bezorgd.

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend eten en een adequate bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van de gerechten, uitstekend vlotte en correcte bezorging.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De babi pangang spek was niet de kwaliteit die wij gewend waren!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed CMR....loempias in aparte dozjes, erg krokant... Gon Po Shan Ting (+Nasi) en Mihoen Yong Chow waren erg lekker..!!! Tot de volgende bestelling...

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dit keer tamelijk lang (uur/ vijf kwartier) voordat bezorgd werd. Voor een doordeweekse dag tamelijk lang.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen dan top Ga zo door.

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel, gloeiend heet.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik woon in Park16hoven in een nieuwbouwappartement sinds 2 jaar. De bezorger kon ons adres niet vinden. Na 3 kwartier met het restaurant gebeld of er een indicatie was wanneer het eten bezorgd zou worden. Toevallig belde de bezorger mij toen ook en kreeg dus mijn voicemail. Een uur na mijn bestelling kwam het eten. Naast het feit dat de Ha kau lauw was, waren de doosjes gekanteld in de bezorgtas, zodat er saus uit de bakjes was gelekt! Eten was prima bereid maar helaas niet zo goed bevallen vanwege de temperatuur.

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas met champignons was vies! Heel vlak van smaak. Veel saus, weinig vlees en champignons, wel veel ui. Jammer. Normaalgesproken zijn wij wel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was als vanouds.

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere tomatensoep en goede tsja schieuw

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goede kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste uit Rotterdam

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals was het eten weer heerlijk. Ik vond alleen de hoeveelheid rode pepertjes op de (weer zeer smaakvolle) babi ketjap iets teveel van het goede. En ik had bij de babi pangang speciaal de saus apart gevraagd maar dat was niet gebeurd. De saus zat er helaas gewoon overheen. Anders was het gewoon 5 sterren.

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om de loempia goed door te bakken. Is dus niet gebeurd hij was erg slap en heel vet jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer tevreden geweest over zowel de bezorging als het eten. Nu duurde het een stuk langer voordat het eten kwam. Was het eten al koud(er) dan ik gewend ben. Het eten smaakte minder lekker. En klopte de bestelling niet en hebben we helaas teveel betaald. Goedkoper gerecht gekregen dan besteld. Nogmaals, al jaren zeer tevreden. Deze bestelling was een teleurstelling.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima !!...geleverd goed op tijd, lekkere voorgerechten van kleine loempias en pansit goreng met twee bekers van zoet-zuur saus..!!! hoofdgerechten vlees (Chinese en Indische) was erg mals en smaakvol, garnalen waren pittig en rijst was perfect....alles was voldoende voor 4 volwassenen en 2 kinderen met genoeg over voor 2 voor morgen avond. Bedankt..!!!

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes afgeleverd

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, maaltijd zeer smakelijk en warm. Zeer vriendelijke bezorger!

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging mag wel wat vlotter, nu een uur moeten wachten.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van uitstekende kwaliteit echt top. Echter bestelling of 15:30 geplaatst voor bezorging om 18:15. Bestelling werd pas om 19:00 uur afgeleverd.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zonder kip gevraagd, en krijg alles met kip. Tevens bezorgen ze nooit op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was sensationeel, maar bij het bestellen kreeg ik na de betaling helemaal geen bevestigingsmail. Ik moest nabellen om te kijken of de bestelling was gelukt. Maar het is wel de beste Chinees van regio Rijnmond.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en op tijd. Als de klant goed planned kan de leverancier toch ook alles. gr. Bram

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het oude systeem, waarbij ik een bladwijzer om mijn computer had met de gegevens van Mijn Chinese muur eenvoudiger om (opnieuw) te bestellen'Is dat niet meer mogelijk?

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en prachtig op tijd bezorgd. Ik vind het wel jammer dat het minimum bestelbrdrag is verhoogd. Voor twee personen moeten we nu erg veel eten bestellen.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet bezorging meer verpakking: saus gerecht volledig doorgelekt in tas

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en Goed!

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een minpuntje....er waren maar 5 vegetarische miniloempias gelererd ipv 6. ....de rest was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, schoonmoeders vond de groente wat te hard, wij niet, heerlijk juist. Vooral nr. 33 (visspecialiteit) en de uitgebreide nasi gorengs bevallen ons goed. Grote porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch Heel erg lekker

, 23-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed ,het eten en de Mevrouw die het bracht was erg aardig .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling gebracht. Het duurde bijna een uur voordat het goede eten er was. Een zakje kroepoek om ‘het goed te maken’. Slecht geregeld en gierig. Jammer, want vindt het eten wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling gevraagd om kroepoek te geven ipv gebakken banaan. Dit is wederom niet gelukt bij online bestelling. Als ik telefonisch bestel komt het wel goed.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Als altijd en op de afgesproken tijd geleverd

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste bezorger en allerslechtste iemand aan de telefoon. Je wordt gewoon afgezet door de bezorger

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten is op zich prima, maar het is helaas nu al de tweede keer dat men geen rekening heeft gehouden met mijn specifieke verzoek/opmerking ten aanzien van een specifiek gerecht. Het lijkt erop dat de opmerkingen geplaatst bijneem bestelling niet (altijd) worden gelezen. Geplaatste opmerking: “LET OP: Nasi goreng yong chow aub met bruine nasi en garnalen, maar zonder vlees of kip”

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , exact op tijd gebracht.

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten.,

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.....excellent!!

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd (zoals gewoonlijk). Kwaliteit nog steeds erg goed; soms wel eens wat smaakverschil tussen ene of andere keer in een gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Ook nog eens op tijd bezorgd... wij zijn blij met jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, de nieuwe site laat geen ; mijn historie zien. En ook de punten zie ik niet meer terug. Dit zou overgezet worden, maar helaas: ik zie het niet!!

, 07-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mini loempia's waren zo vet als bagger. Nog nooit eerder gebeurd. Wij vinden algemeen dat de kwaliteit van diverse gerechten is afgenomen. Andere smaak, andere kok ????? De kiploempia was niet knapperig aan de buitenkant en de vulling bevatte te weinig knapperige groenten.

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd SUPER

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het garnalengerecht was verrukkelijk. Zeer vers en goed van smaak. Het beste Chinese restaurant die ik ken.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijjd, heel veel eten...had de Koe Yuk Fan, daar zit nasi bij met ham en ei, geen verschil met Nasi rames de nieuwe chinese muur; prima garnalengerecht Chi Choi Ha en redelijke goede loempia (iets teveel ei van poeder of zo).

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker! En de bestelling was mooi op tijd klaar.

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt lekker. De bestelling online was makkelijk en ging snel. Een echt goede service.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was prima....geen opmerkingen. Vreemd was wel dat ik kon niet inloggen op de nieuwe? website, er was geen "inloggen" button....ik moest opnieuw mijn gegevens invullen alsof ik een nieuwe klant was....en ik had geen toegang tot mijn spaarpunten..?

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en precies op tijd bezorgt Super

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

DE kipfilet was lekker zacht , had iets meer wortel in gemogen maar dat is persoonlijk.Verder was ik blij te zien dat de stukjes kip kleiner waren

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer perfect!

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen kroepoek bij, had ik wel besteld. Werd pas na drie kwartier bezorgd, meestal zijn jullie binnen een half uur.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Mihoen goreng met kip en groenten ia heel goed. Heel veel lekkere stukken kip maar te weinig groenten. Twee schijfjes champignon en drie sliertjes peen en nog een klein flintertje prei.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het erg jammer dat wanneer je voor bijna 40 euro besteld je ook nog bezorg kosten moet betalen. En reken je af met Ideal betaal je ook nog 50 cent extra. Vind het niet erg klantvriendelijk. Laatste keer dat ik wat laat bezorgen. Er zijn genoeg waar je dat allemaal niet extra hoeft te betalen. Het eten is altijd goed geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Evenals vorige keren prima voor elkaar. Goed bezorgd en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al heel lang onze vaste chinees, soms wat minder dan andere keren maar altijd lekker en super snel

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle levering. Ik ben uitermate tevreden over de nieuwe website!

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de bestelling nog laat na dat ik jullie gebeld had, de bestelling was lauw Beetje jammer, ik voordat volgde keer beter gaat.en ik heb geen bevestiging mail gehad maar dit kreeg ik wel.

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is prima, de bezorging ook. Wel heel veel vlees/kip. Er mag wat meer groenten/gebakken banaan of iets dergelijks in de rijsttafel.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze gasten gaven na afloop aan dat ze echt heerlijk gegeten hadden! Wij kennen jullie keuken al langer maar hebben wederom zitten smikkelen!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima in orde

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden foe yong hai met kipfilet en groenten besteld. Smaak was top, maar er zaten weinig groenten in.

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

om 16.15 bestelling gedaan om 18.05 is pas na twee telefoontjes het eten bezorgd

, 07-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel dit restaurant pas vanaf 17:00 een bezorger heeft kon ik al om 17:05 aan het eten beginnen. Super lekkere ossenhaas gegeten voor een goede.

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed en smakelijk. Bezorging snel.

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 04-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden: De kwaliteit laat de laatste tijd te wensen over. De nasi heeft steeds meer weg van witte rijst. De mededelingen bij de bestelling worden volledig genegeerd. Op de site zou dit opgelost kunnen worden om dit direct bij de bestelling op te geven. het zou geen probleem zijn om € 0,50 meer te vragen bij een goedgevulde nasi/bami. Ook extra sambal zou daar bij kunnen. Hoeft ook niet gratis te zijn € 0,05 per kuipje, dit geeft tenminste wat meer zekerheid dat dit ook daadwerkelijk geleverd wordt. Verder zijn de hoofdproducten zeer smakelijk. Nieuwe site: Vreemd dat de klant ook het saldo spaarpunten niet meer kan inzien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op de tijd gebracht die ik ingevuld had.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer, dat de rijst zonder vlees niet meegeleverd was. Later wel ontvangen, na zeker een half uur, maar de kwaliteit was niet wat we gewend waren! Rest van het eten was prima!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

over het eten niets dan goed, bezorzing netjes, alleen mijn vraag voor extra sambal is niet gehonoreerd al meer gebeurd, zou wat beter op gelet moeten worden.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij afhalen / bezorgen via email zou ik graag de wachttijd vernemen, via sms??app?

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed eten maar bezorging 40 minuten te laat: lastig met gasten. Geen tijd neerzetten als je die niet meer waar kunt maken. Ook een kroepoek te weinig gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit zoals gebruikelijk goed. Bezorgtijd 75 minuten te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered online, with a comment asking for my meal without mushrooms. I got a confirmation email with the correct (and my current) address. The food was delivered (15 minutes earlier than the time I asked) at the wrong address- which was my old address. I was happy that they came to the correct address and wasn’t too late. However the note about the mushrooms was also not taken into account. So I’m not sure what went wrong.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de loempia's waren baggervet! De nasi was prima!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het eten om 18.45 besteld en tot mijn verbazing kwam het eten om17.45 uur.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren klant en heb nooit klachten gehad. Nu heb ik die wel. Ik heb de laatste keren gemerkt dat de gerechten ANDERS minder lekker bereid worden (nieuwe kok???) Verder vind ik dat vaste klanten vooraf via een email o.d. op de hoogte hadden moeten gebracht van de nieuwe website (heb er nu een kwartier over gedaan om UW nieuwe site te vinden), die wat mij betreft duidelijker kan worden uitgelegd in het voorwoord bovenaan de bestellijst. Ook het puntenaantal dient duidelijk vermeld te worden. Ik had ook moeite om uit te vinden hoe laat er bezorgd wordt. Voorheen kon je de bezorgtijd eerst intikken. Nu kun je dat pas na de bestelling doen. Voorheen had ik een pasword om in te loggen op Uw site. Die is blijkbaar ook vervallen.

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had eten besteld voor 19.00 uur. Het werd echter al om 18.35 uur bezorgd. Daarover was ik niet gebeld. Telefonisch contact gehad en uitleg gekregen. Excuses aanvaard. Geen probleem verder.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het eten om 18.15 besteld, bezorging was al om 18.00. Normaal zou je zeggen geen probleem, nu waren we echt nog onderweg. Een kwartier te vroeg is wellicht iets te snel. Verder is het eten altijd lekker en ruim voldoende.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1.5 uur. Bestelde kroepoek werd niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

altijd is het eten van goede kwaliteit.toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer netjes op tijd bezorgd en lekker

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was heerlijk en snel bezorgd

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd ...heerlijk gegeten.

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd mooi op tijd, wordt een lekkere maaltijd bezorgd, goed op temperatuur.

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd , perfect. Website 3x moeten controleren, en lijkt nog niet helemaal klaar te zijn. Maar werkt prima

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak online eten besteld. Het was even wennen aan de nieuwe lay-out. Het eten is altijd prima en goed op tijd bezorgd. Bij het bestellen nu viel me op, dat er geen mogelijkheid was om te kiezen voor nasi, bami, of bijv. mihoen bij een gerecht (of ik kon dat niet vinden). Daarom heb ik dat deze keer in het vakje Opmerkingen gezet en zo kwam dat toch goed.